Pålitelig medisinsk teknologi for å ta vare på store og små

Ardo-produkter følger mennesker på reisen gjennom livet: de støtter premature og nyfødte babyer i utvikling, gjør amming lettere for mødre og gir pasientene trygghet og komfort. Ardo bryr seg om deg og din baby når du skal amme.  Ardo brystpumper og tilleggsutstyr utstyrer deg med alt du trenger for å kunne ta vare på de verdifulle dråpene.   Suksessen til det tradisjonelle sveitsiske selskapet er basert på en respektfull tilnærming til mennesker og miljø.

Ardo Clinic 63.00.42 - pumpesett. Trenger 2 til dobbeltpumping. Passer Ameda og Ardo pumper. Med det patenterte Vaccu Seal systemet unngår du tilbakeslag av melk. 

Ardo Easyfreeze 63.00.108 - Fryseposer Når hver dråpe teller.  For optimal lagring og nedfrysing av brystmelk, bruk den beskyttende fryseposen fra Ardo. Kan klipses på pumpesettet for direkte pumping til fryseposen. 

Ardo Lilipadz 63.00.01 - ammeinnlegg i silikon! Gled deg over maksimum frihet. Ardo Lilypadz sklir ikke, slites ikke og beskytter diskret  og trygt mot melkelekasje. Så om du svømmer, sporter eller har på penklærne så kan du uansett føle deg beskyttet   

Ardo urinprøvepose

MED4540 10ML
MED4515 100ML
MED4511 200ML

Ardo Carum klinikk pumpe

Ardo Carum 63.00.71 Den nye standaren for brystpumpe på sykehusMed Carum setter vi en ny og viktig standard og tilbyr en profesjonell kvalitets brystpumpe som oppfyller de mest krevende kravene fra mødrene og fagmiljøet.
Dobbelt eller enkelt pumping. Trinnløs regulering. Separate knapper for sugestyrke og hastighet. 2 sykluser, stimulering og utdrivning. Starter på stimulering og går automatisk over på utdrivning. Stillegående og skånsom. Leveres i isopor bærekassett med bærestropp. 3 års garanti. Kan fåes med rullestativ.

Ardo Calypso dobbel

Ardo Calypso Double plus 63.00.198  Opprinnelig produsert for private, men flere sykehus og helsestasjoner leier ut denne. Beskrivelse: Individuelle faser. Myk, behagelig og effektiv i bruk. Uten Bisphenol A. Brukervennlige trykknapper for sugestyrke og hastighet. LCD display for hastighet og sugestyrke. Kan brukes på strøm eller batterier. Pumpen er godkjent for sykehusbruk. Sveitsisk kvalitet. Ardo er WHO kode kompatibel. 2 års garanti.

lagt til handlevogn